Slide

Vapaaehtoistoiminnan vuosi 2022 lukuina

Julkaistu 03.01.2023 Uutinen Uutiset

Toimintaamme on vuoden 2022 aikana osallistunut 79 upeaa vapaaehtoista, jotka ihmisenä ihmiselle ovat toimineet suorastaan supersankareina. Vapaaehtoiset ovat 31 nivelpiirissä järjestäneet noin 1200 tapahtumaa (liikuntaa, vertaistukitapaamisia, luentoja, retkiä yms.), joihin nivelrikkoa sairastavat ihmiset ovat paikan päällä osallistuneet noin 13 000 kertaa. Näillä luvuilla on merkitystä. Toiminta tukee osaltaan myös hyvinvointiyhteiskunnan kantokykyä.

Järjestimme vapaaehtoisillemme 18 tapaamista ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille 17 perehdytyskoulutusta. Lisäksi vuoden aikana työntekijämme ovat vierailleet nivelpiireissä 16 kertaa.

Tilastotietoja vuodesta 2022

Suurin kiitos edellisestä vuodesta kuuluu eri puolella Suomea toimintaa mahdollistaneille vapaaehtoisille!  Toiminta jatkuu taas alkaneena vuotena. Toivotamme mieluusti mukaan myös kaikki uudet vapaaehtoiset. Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta? Lue lisää yhdistyksemme vapaaehtoistoiminnasta ja tutustu, millä tavoin sinä voit toimia nivelrikkoisten puolesta:
Tule vapaaehtoiseksi!