Slide

Vertaistuki – Vantaa

Ajankohta: ke 13.03.2024 klo 17:00
Sijainti: Katrinebergin kartano Katriinankuja 501760 Vantaa

Tapaamisen aiheena aivoterveys

Aivoterveydestä huolehtiminen tukee työkykyä ja mielenterveyttä sekä ehkäisee aivosairauksia ja uupumista. Ikääntyvien aivoterveydestä huolehtiminen on tämänhetkisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn optimointia. Monet aivoterveyttä tukevat toimet edistävät myös nivelterveyttä. Aivoterveydestä lisää kertoo vapaaehtoisena toimiva muistikummilähettiläs Leena Kesti-Valonen.

Avoin vertaistukiryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille nivelterveydestä kiinnostuneille. Nivelpiirien vertaisryhmiin osallistuvat ovat tasavertaisia keskenään ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina, vinkkien jakajina ja saajina, kokemusten kertojina ja kuulijoina. Yhdessä saavutamme parempaa elämänlaatua, voitamme nivelsairauden tuottamia vaikeuksia ja löydämme iloa elämään toinen toisiamme tukien.Tervetuloa mukaan keskustelemaan nivelterveydestä oman elämäsi parhaana asiantuntijana! 

Vantaan nivelpiiri kokoontuu Vantaan kaupungin asukastilassa ja kansalaistoiminnan keskuksessa, Katrinebergin kartanolla. Katrinebergin kartano on viehättävä, yli 200-vuotias rakennus. Näissä puitteissa on mukava rakentaa nivelpiirin yhteisöä.

Kartta latautuu...