Slide

Kevään vertaistukiryhmät – Vantaa

Ajankohta: ke 17.01.2024 klo 17:00
Sijainti: Katrinebergin kartano Katriinankuja 501760 Vantaa

Vuoden ensimmäisessä vertaistukitapaamisessa on vieraana Suomen Nivelyhdistyksen hallituksen tuore jäsen Birgit Määttä. Vantaan nivelpiirin kevätkauteen orientoitumisen lisäksi vaalitaan terveyttä ja hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinon. Birgit ohjaa ryhmälle Memory Dancen.

Avoin vertaistukiryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille nivelterveydestä kiinnostuneille. Nivelpiirien vertaisryhmiin osallistuvat ovat tasavertaisia keskenään ja toimivat sekä tukijoina että tuettavina, vinkkien jakajina ja saajina, kokemusten kertojina ja kuulijoina. Yhdessä saavutamme parempaa elämänlaatua, voitamme nivelsairauden tuottamia vaikeuksia ja löydämme iloa elämään toinen toisiamme tukien.Tervetuloa mukaan keskustelemaan nivelterveydestä oman elämäsi parhaana asiantuntijana! 

Vantaan nivelpiiri kokoontuu Vantaan kaupungin asukastilassa ja kansalaistoiminnan keskuksessa, Katrinebergin kartanolla. Katrinebergin kartano on viehättävä, yli 200-vuotias rakennus. Näissä puitteissa on mukava rakentaa nivelpiirin yhteisöä.

Lisätiedot

Tiina Karjalainen
Vertaisohjaaja
Tavoitettavissa parhaiten aamupäivisin

Kartta latautuu...