Slide

Retki – Lahti

Ajankohta: to 23.05.2024 klo 12:00
Sijainti: Salpakierto Oy Sapelikatu 7 Lahti

Vierailu Salpakierto Oy:n Lahden lajitteluasemalla

Ihminen ei ole pelkästään niveliä. Ihminen on sosiaalinen olento, joka tarvitsee muita ihmisiä ympärilleen ja vuorovaikutusta näiden kanssa. Olla osa ”laumaa” on ihmisyyden perusominaisuus, luonnollinen osa ihmisenä olemista. Toisinaan nivelpiirin “lauma” lähtee vähän tutustumaan maailmaan ja viettämään aikaa yhdessä. Nyt on taas retken aika.

Toukokuun vertaistapaamisen sijaan, 23.5.2024 klo 12.00–14.30 (noin), vierailemme Salpakierto Oy:n Lahden lajitteluasemalla, jossa kuulemme ensin luennon lajittelusta ja sen jälkeen on ohjattu kierros lajitteluasemalla linja-auton kyydissä. Lähtö tapahtuu Marolan turistipysäkiltä klo 12.00. Huomatkaa poikkeuksellinen tapaamisaika!

Retken hinta on 10 € ja osallistujamäärä on rajoitettu 30 henkilöön esittelytilan kapasiteetin vuoksi. Ilmoittautumiset Merville 10.4.2024 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Ilmoittautuessasi kirjaa viestiin: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tiedot tarvitaan laskutusta ja yhteydenpitoa varten.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mervi Suomäki
Vertaisohjaaja

Kartta latautuu...