Sairaalat

Helsinki Hospital on suomalaisomisteinen vaativaan kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala, jossa näyttöönperustuva erikoissairaanhoito, nopea hoitoketju ja maailman huipputason kirurgia yhdistyvät potilaskeskeiseen suunnitteluun ja inhimilliseen, lämpimään hoitokokemukseen.

Lääkärimme ovat kokeneita erikoisosaajia ja hoitavat neurokirurgian, korjaavan plastiikkakirurgian, suu-, kasvo- ja leukakirurgian, vatsaelinkirurgian, syöpäkirurgian ja kilpirauhaskirurgian palveluita tarvitsevia potilaita. Sairaalassamme toimii myös haavakeskus sekä moniammalillinen tiimi joka ottaa kokonaisvastuun kipu- ja kuntoutusta vaativista potilasta.

 
 

HYKS Tekonivelkeskus on osa HUS:ia (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri) ja toimii Peijaksen sairaalassa. HYKS Tekonivelkeskukseen on keskitetty koko HYKS-sairaanhoitoalueen tekonivelleikkaukset, ja yksikköön on keskitetty koko HUS-alueen vaativat uusintaleikkaukset. Vuosittain tehdään liki 3000 primääriä tekonivelleikkausta.

Hoitoprosessimme on tarkoin hiottu, ja potilastyytyväisyys on korkea. Kun hoitopäätös tekonivelleikkauksesta on tehty, meillä leikkaukseen pääsee keskimäärin kahdessa kuukaudessa, mikä on yleensä hyvä aika etukäteisvalmisteluja kuten hampaiston hoitoa ajatellen.

HYKS Tekonivelkeskuksessa hoidostasi vastaa moniammatillinen tiimi, johon kuuluu kokeneiden ortopedien lisäksi poliklinikan ja vuodeosaston henkilökunta sekä kuntoutumisen alkuun sinut johdattelevat fysioterapeutit.

 
 

Orton on suomalainen ortopedian, tekonivel-
kirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen asiantuntija, joka tuottaa alansa palveluja koko maan kattavasti. Haittaako sinun arkeasi jokin tuki- ja liikuntaelinten, liikkumisen, kivun tai toimintakyvyn ongelma? Orton tarjoaa täydellisen hoitoketjun aina lääkärin diagnoosista mahdolliseen kirurgiseen toimenpiteeseen ja kuntoutukseen.
Helsingissä jo yli 70 vuoden ajan suomalaisten hyvinvoinnista  huolehtinut Orton hoitaa sinutkin takaisin kuntoon!

 
 

Tekonivelsairaala Coxa on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka tuottaa Pirkanmaan alueen tekonivelleikkaukset. Lisäksi se tarjoaa valtakunnallisesti tekonivelten vaativia uusintaleikkauspalveluja.

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut