Slide

Nivelpäivät sisälsivät naurua ja asiaa

Julkaistu 25.10.2022 Uutinen

Suomen Nivelyhdistyksen Nivelpäivät järjestettiin 22.–23.10. Jyväskylässä. Päivät onnistuivat osallistujien mukaan hienosti.

Nivelpäivien ensimmäisenä päivänä järjestettiin syyskokous, jossa päätettiin vuoden 2023 jäsen- ja kannatusjäsenmaksujen suuruudeksi 30 ja 800 euroa, yhdistysjäsenmaksuksi 100 euroa, vahvistettiin hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot vuonna 2023, vahvistettiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle ja tilintarkastajat vuodeksi 2023.

Hallituksen jäseniksi valittiin Sari Hautaviita, Heikki Multaharju ja Outi Töytäri, varajäseniksi Arto Pohjamo (kaksi vuotta) ja Tuula Pöntinen (yksi vuosi). Hallituksessa jatkavat lisäksi Sisko Seppä (puheenjohtaja), Mirja Kaartinen, Arja Kekoni, Eila Lindström ja Riitta Rantala. Kokous päätti pienentää hallituksen kokoa kahdeksasta seitsemään varsinaiseen jäseneen (+puheenjohtaja). Kokouksen päätöksen mukaan hallituksen jäsenille ei makseta palkkiota vuonna 2023.

Syyskokouksessa julkistettiin hallituksen valitsema Vuoden vertaisohjaaja. Tittelin sai porvoolainen innostaja ja aktiivinen toiminnan kehittäjä Anni Suni.

Kokouksen jälkeen kuultiin ortopedi Esko Kaartisen yleisöluento nivelrikosta. Kuulijoita oli paikalla runsaslukuisesti.

Naurua ja asiaa

Syyskokouksen jälkeisenä päivänä toteutettiin yhdistyksen vapaaehtoisten koulutus- ja virkistyspäivä. Ohjelmassa oli muun muassa naurujoogaa ja yhteisöllisiä pelejä. Iloa ja naurua hersyttäneen ohjelman ohjasi Essi Tolonen.

Päivän koulutusosuudessa käytiin mm. läpi vapaaehtoisten tehtäviä ja ilon lähteitä.

naurujoogaa5 naurujoogaa3naurujoogaa4 mysteeripolku