Slide

Nivelklubissa voi keskustella nimettömästi

Julkaistu 21.02.2024 Uutinen Uutiset

Nivel.fi-sivuston alalaidasta löydät Nivelklubin. Nivelklubi on keskustelualusta, jossa voit keskustella nimettömästi, toisin kuin esimerkiksi Facebook-alustalla olevilla keskusteluryhmissä.

Terveystieto on useimmille henkilökohtainen asia, joten Nivelklubissa sitä ei tarvitse miettiä. Tavoitteenamme on tarjota avoin virtuaalinen kanava vertaistuelle, jonka avulla edistämme nivelterveyttä.  

Nivelklubiin tulee ensin rekisteröityä ja luoda oma käyttäjätili. Voit halutessasi käyttää nimimerkkiä tai pelkästään vain etunimeäsi.  Sen jälkeen pääset seuraamaan keskustelua, kysymään omia kysymyksiäsi, jakamaan kokemuksia ja kommentoimaan muiden tekemiä kysymyksiä ja kommentteja.   

Keskustelua on syntynyt ja vertaistukea on annettu muun muassa tekonivelleikkauksista, kivun hoidosta, nivelrikosta yleensä ja elintavoista. Lämpimästi tervetuloa mukaan Nivelklubiin! 

Tulevaisuudessa saatat Nivelklubista löytää myös Suomen Nivelyhdistyksen kouluttamat vertaistukijat. 

Nivelklubin säännöt

Haluamme, että Nivelklubissa voidaan keskustella avoimesti, mutta hyviä tapoja, lainsäädäntöä ja kunkin yksityisyyttä kunnioittaen. Suomen Nivelyhdistys ry ei vastaa keskusteluissa esiintyvistä mielipiteistä tai neuvoista, eikä takaa foorumilla jaettujen ohjeiden turvallisuutta tai toimivuutta. Suosittelemme, että vakavissa terveyteen liittyvissä asioissa, otat ensisijaisesti yhteyttä omaan terveydenhuollon ammattilaiseen.  

Henkilöiden mustamaalaus, muiden keskustelijoiden haukkuminen, kiroilu ja rasismi ovat kiellettyjä. Mainonta, aatteellinen ja poliittinen kampanjointi tai tarkoituksellisesti harhaanjohtavan tiedon levittäminen ei ole sallittua. Ylläpito voi huomauttaa epäasiallisesta käytöksestä ja poistaa näitä pelisääntöjä rikkovat viestit sekä tarvittaessa poistamme myös foorumin käyttöoikeuden epäasiallisesti käyttäytyviltä.  

Sivusto on toteutettu mahdollisimman saavutettavalla tavalla. Jos sivustolla ilmenee ongelmia, kannattaa meille antaa siitä palautetta sähköpostiin: toimisto@nivel.fi.