Uutiset

2021, 13.01.2021 | niveladmin

Etsimme vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Suomen Nivelyhdistys on valtakunnallinen nivelsairaiden hyväksi toimiva potilasjärjestö. Yhdistyksessä toimii eri puolilla Suomea yli sata vertaisohjaajaa, jotka tekevät vapaaehtoistyötä nivelrikkoisten ja muiden nivelsairaiden hyväksi.

Nyt etsimme Sinua, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, vastaamaan vapaaehtoistyömme ohjaamisesta ja kehittämisestä.

Sinun tehtäväsi on tukea vertaisohjaajiamme vapaaehtoistoiminnan toteuttamisessa sekä siitä viestimisessä. Autat paikallisia osastojamme hoitamaan ja seuraamaan talouttaan ja hankkimaan avustuksia toimintansa tueksi. Vastuullasi on myös vapaaehtoisten kouluttaminen ja paikallisen vapaaehtoistoimintamme kehittäminen. Matkustat mielelläsi maakuntiin tapaamaan vertaisohjaajiamme ja vierailet paikallisten ryhmien luona, joten ajokortti ja oma auto ovat työssäsi keskeisiä.

Myös virtuaalinen vertaistuki on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi osa työtämme. Sinulla on valmiutta toteuttaa verkkokokouksia ja ohjata vertaisohjaajia niiden järjestämisessä. Tulet hyvin toimeen digitaalisten välineiden ja yleisimpien toimisto-ohjelmistojen kanssa. Lisäksi luot ja päivität sujuvasti tapahtumatietoja sosiaaliseen mediaan ja osallistut yhdistyksen muuhun viestintään. Toimenkuva on uusi, joten pääset muokkaamaan tehtävää vahvuuksiesi mukaan.

Odotamme Sinulta potilasjärjestössä työskentelyyn soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. fysioterapeutin tai sairaanhoitajan tutkintoa), hyviä viestintätaitoja, yhteistyökykyä, ongelmanratkaisukykyä ja erinomaisia sosiaalisia taitoja.

Sinun tukenasi tässä työssä ovat Suomen Nivelyhdistyksen muut työntekijät ja yhdistyksen hallitus. Toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi yhdistyksessämme on joustavat etätyökäytännöt.

Työsuhde alkaa helmi-maaliskuussa, sopimuksen mukaan. Työsopimuksesi laaditaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta noudattaen. Suomen Nivelyhdistys on vastuullinen työnantaja, joka haluaa myös pitää huolta työntekijöistään ja näiden jaksamisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemusteksti, ansioluettelo ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen mari.kauhaniemi@nivel.fi 26.1.2021 klo 14:00 mennessä. Lähetä samaan sähköpostiosoitteeseen myös enintään kolmen minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi WeTransferin avulla. Kerro videolla, miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään.

Maksuttoman WeTransfer-tiedostonsiirtopalvelun löydät osoitteesta www.wetransfer.com
– HUOM: vain WeTransferin kautta lähetetyt videot otetaan valinnassa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Mari Kauhaniemi, mari.kauhaniemi@nivel.fi,
tiedustelut numerosta 050 5252 099 (to 14.1. klo 13-15 ja ke 20.1. klo 14-15).

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut