Uutiset

2020, 17.03.2020 | niveladmin

Poikkeusolojen vaikutukset Suomen Nivelyhdistyksen toimintaan

Suomen hallitus ilmoitti maanantaina 16.3. Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Päätökset ja suositukset saatetaan voimaan valmiuslain, tartuntatautilain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Tätä varten hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle tiistaina 17.3. Hallituksen linjaukset ovat voimassa näillä näkymin 13.4. asti.

Suomen hallituksen tiedotteen voit lukea täältä:

Suomen Nivelyhdistys noudattaa tarkasti Suomen hallituksen ohjetta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Toukokuun loppuun saakka perutaan yhdistyksen kaikki tapahtumat, kuten yleisöluennot sekä vertaistuki- ja liikuntaryhmät (paitsi virtu-ryhmät). Myös Nivelterveysviikon tapahtumat perutaan ja Porvoon kevätkokous siirretään. Myös 20-vuotisjuhlaristeily on peruttu. Matkanjärjestäjä Matkapojat vastaa risteilyn osalta tiedottamisesta ja on yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin.

Poikkeusolojen vuoksi joudumme viettämään aikaa pääosin kotona. Nautitaan kaikesta huolimatta perheidemme seurasta, vaikkapa kotijumpasta ja keväisessä luonnossa lenkkeilystä.

Huolehditaan itsestämme ja läheisistämme!

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut