Uutiset

2019, 08.11.2019 | niveladmin

Haemme työsuhteeseen aluesuunnittelijaa

Tarjolla ihmisläheistä työtä nivelsairaiden hyväksi

Suomen Nivelyhdistys ry:ssä on avoinna osa-aikaisen aluesuunnittelijan tehtävä.

Työhösi kuuluu nivelpiirejä ohjaavien vapaaehtoisten vertaisohjaajien opastaminen ja tukeminen tehtävässään. Alueeseesi kuuluvat Länsi- ja Etelä-Suomessa toimivat Nivelyhdistyksen vertaistuki- ja liikuntaryhmät.

Pidät säännöllisesti yhteyttä alueesi vertaisohjaajiin ja olet mukana järjestämässä heille toteutettavia yhteistyö- ja koulutustapaamisia. Tarvittaessa autat uusien vertaisryhmien käynnistämisessä. Oman työsi suunnittelussa sinua tukee erityisesti Nivelyhdistyksen oma vapaaehtoistyön tukiryhmä (VET), jonka osana toimit.

Sinulta toivotaan sosiaali- ja/tai terveysalan osaamista sekä mielellään järjestötyön tuntemusta. Sinulla on itsenäinen työote, hyvät yhteistyötaidot ja kykyä tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Työhön kuuluu jonkin verran myös matkustusta etenkin oman alueesi nivelpiiripaikkakunnille, joten oman auton käyttö on tarpeen. Tulet hyvin juttuun myös tietokoneen kanssa, sillä useimmat kokoukset hoituvat etäkokouksina Internetin välityksellä.

Työaikasi vaihtelee reilusta kuudestakymmenestä tunnista ylöspäin, joten voit tehdä työtä esimerkiksi osatyökyvyttömyyseläkkeen rinnalla. Palkka maksetaan työtuntien mukaisesti. Teet työsi etätyönä, ja kaikki tarvittavat työvälineet puhelin- ja internet-liittymineen saat käyttöösi yhdistykseltä. Työsopimus ja palkkaus noudattavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta.

Saat tehtäviisi henkilökohtaisen perehdytyksen. Jos ihmisläheinen työ nivelsairaiden hyväksi kiinnostaa, täytä hakemuksesi 2.12.2019 mennessä osoitteessa www.nivel.fi/hakemus. Lisätietoja voit kysyä Arja Hakalalta numerosta 050 5252 143. 

Suomen Nivelyhdistys ry on vuonna 2000 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävänä on helpottaa nivelrikkoisten ihmisten arjessa selviytymistä sairautensa kanssa. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat tiedotus, edunvalvonta ja vertaistuki. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yli 10 000, ja jäsenmäärä on kasvanut vuosittain Lisätietoja: www.nivel.fi

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut