Uutiset

2019, 08.11.2019 | niveladmin

Haemme työsuhteeseen toiminnanjohtajaa

Suomen Nivelyhdistys ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA


Suomen Nivelyhdistys ry
 on kansanterveysjärjestö sekä Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry:n jäsenyhdistys. Tarkoituksemme on parantaa nivelsairaiden, erityisesti nivelrikkoisten, mahdollisuuksia tulla toimeen sairautensa kanssa. Edistämme nivelterveyttä laajemminkin lisäämällä kansalaisten tietoa sairauden ennaltaehkäisystä, hoidosta, kuntoutuksesta, sosiaaliturvasta ja muista palveluista yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuollon eri organisaatioiden ja päättäjien kanssa.

Valtakunnallisesti toimivan yhdistyksen toimintamuotoja ovat tiedotus, edunvalvonta ja vertaistuki. Eri puolilla Suomea toimii noin 50 alaosastoa (nivelpiiriä) vapaaehtoisvoimin. Ensi vuonna 20 vuotta täyttävällä yhdistyksellämme on yli 10 000 henkilöjäsentä sekä lukuisia yhteisöjäseniä. Palveluksessamme on tällä hetkellä kolme kokoaikaista ja kolme osa-aikaista työntekijää. Kukin tekee etätöitä, ja yhdistyksen toimipiste on Helsingissä. Lisätietoja: www.nivel.fi.

Haemme Nivelyhdistykselle toiminnanjohtajaa luotsaamaan strategian mukaista operatiivista toimintaa. Tehtävään kuuluvat yhdistyksen toiminnan ja talouden johtaminen sekä henkilökunnan esimiehenä toimiminen.

Toiminnanjohtajana teet tiivistä yhteistyötä luottamushenkilöiden, sidosryhmien sekä muiden järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Toimenkuvaasi sisältyy paljon vaikuttamistyötä, toimintaympäristön seuraamista ja toiminnan kehittämistä yhdessä yhdistyksen hallituksen ja työntekijöiden kanssa. 

Edellytämme sinulta:

- korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista
- johtamis- ja esimieskokemusta
- talousosaamista
- nykyaikaisten tietojärjestelmien hyvää hallintaa
- järjestötyön tuntemusta
- itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja
- hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä verkostoitumiskykyä

Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Jos ihmisläheinen työ nivelsairaiden hyväksi kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 2.12.2019 mennessä osoitteessa www.nivel.fi/tj. Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Sisko Seppä p. 050 563 8685 (sisko.seppa@nivel.fi). HUOM: Ei yhteydenottoja viikolla 47.

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.