Uutiset

2017, 24.02.2017 | niveladmin

Nivelneuvonta palvelee nyt 24/7

Nivelneuvontamme laajenee 27.2.2017 merkittävästi. Nivelneuvonnan tuttuun ilmaisnumeroon 0800 05252 vastaavat nyt Fysioksen asiantuntevat fysioterapeutit ympäri vuorokauden, joka ikinen päivä.

Nivelneuvonnan numeroon voi soittaa edelleen kaikissa niveliin liittyvissä kysymyksissä. Päivystyspuhelimeen vastaavat Fysioksen fysioterapeutit ovat erikoistuneet auttamaan etenkin akuuteissa tapauksissa. He opastavat ensihoidossa ja arvioivat jatkohoidon tarpeen. Hyvin hoidettu ensihoito voi nopeuttaa merkittävästi paranemista. Erityisen tärkeää on ottaa yhteyttä, kun kyseessä on akuutti pehmytkudosvamma, kuten lihasrevähdys.

Kipu kuriin
Nivelsairaudet tulevat useimmiten esille kivun kautta. Nivel pyrkii kertomaan vaurioitumisestaan kivun avulla. Kipuoireet ovat yleisimpiä syitä hakeutua hoitoon. Fysioterapeutin tarjoama päivystyksen ohjaus ja neuvonta riittävän varhaisessa vaiheessa on tehokas tapa tukea työhön tai arkeen palaamista. Ajoissa puuttuminen voi myös usein edesauttaa sairauden etenemisen hidastamisessa.

Nivelneuvonnan tarjoaa Fysios
Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, joka auttaa kaikissa kehon liikkumiseen ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä, olipa vaiva pieni tai iso. Fysioksen 340 huippuammattilaistamme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukena ympäri vuorokauden, jokaisena päivänä. Fysiokselta saat hyvää hoitoa sekä suomeksi että ruotsiksi. Fysiokselle jokainen asiakas on tärkein!

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.