Uutiset

2015, 05.03.2015 | niveltieto

Tuoreinta niveltietoutta 15-vuotiaan Suomen Nivelyhdistyksen Nivelristeilyltä

Uusittu MS Silja Symphony tarjoaa puitteet sekä rentoutumiseen että tärkeää niveltietoa tarjoavan risteilyohjelman seuraamiseen. Nivelristeilyllä yhdistyvät leppoisa merimatkailu hyvässä seurassa, huippuasiantuntijoiden tarjoama ajankohtaisin niveltietous, maittavat ateriat ja laivan tarjoama, viihdyttävä ohjelma.

Risteilyn luentotarjonnasta vastaavat farmakologian professori Eeva Moilanen; dosentti, johtava ylilääkäri Teemu Moilanen; dosentti, fysiatrian erikoislääkäri Jari Arokoski; ortopedi, emeritusylilääkäri, Suomen Nivelyhdistyksen puheenjohtaja Esko Kaartinen; fysioterapeutti Anne-Mari Henriksson ja fysioterapeutti Pauliina Soini. Liikuntatuokioita ja tanssia Nivelristeilyväelle järjestävät Ta’ahine-ryhmän jäsenet Anne Marjoniemi ja Marja Soini. Lisäksi Nivelristeilylle osallistujat voivat nauttia laivan iltaohjelmista, mm. Saturday Night Fever -musikaalista.

Suomen Nivelyhdistyksen kevätkokoukseen (yhdistyksen jäsenille) ja ohjelmaan voi osallistua maksutta klo 12–15.30 ennen laivan irtoamista satamasta, vaikka ei lähtisikään mukaan risteilylle. Kevätkokouksen lisäksi  risteilyä edeltävässä ohjelmassa on ortopedi Esko Kaartisen luento Nivelrikon syyt ja seuraukset.

Paikkoja risteilylle on vielä vapaana, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oman risteilypaikan ja/tai paikan risteilyä edeltävään tilaisuuteen voi varmistaa soittamalla numeroon 044 297 1205 viimeistään 15.3.2015. Soittaa voi kaikkina viikonpäivinä klo 8-21.

Tarkemmat tiedot risteilystä löytyvät täältä:
http://nivel.fi/toiminta/avoimet-yleisoeluennot.html

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Jyrki Laakso
p. 044 5544 555
jyrki.laakso@nivel.fi
www.nivel.fi

Tiedote löytyy myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.