Tuottajat

Pyrimme lisäämään mielenkiintoisia linkkejä koko ajan sivuillemme, joten mikäli sinulla on vinkki mielenkiintoisesta nivelongelmia käsittelevästä sivusta lähetä se osoitteeseen toimisto@nivel.fi

 
 

Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa. Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – Tarjoamme helppokäyttöisiä sekä hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen osaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista.

 

Scaffdex Oy on suomalainen Tampereella sijaitseva yritys, joka valmistaa biohajoavia RegJoint™-implantteja. Scaffdex on mukana useiden uusien kudosteknologisten hoitomuotojen kehitystyössä ja myös RegJoint on kehitetty yhteistyössä kokeneiden reumakirurgien ja Tampereen Yliopiston kanssa. Scaffdex myy RegJointia koko EU:n alueella ja EU:n ulkopuolella.

 
 

Fysioline Oy on yksi Suomen johtavista kuntoutuksen, terveydenhoidon ja -ylläpidon laitteita ja tuotteita myyvistä tukkuliikkeistä, jonka palveluverkosto ulottuu Suomen lisäksi Skandinavian ja Baltian alueille. Fysioline valmistaa IcePower kylmähoitotuotteet omassa tehtaassaan Tampereella.

 
 
 

Kehoon kohdistuvaa painerasitusta helpottavat TEMPUR Patjat ja Tyynyt merkitsevät todellista läpimurtoa alalla. Nämä keksinnöt ovat täydellisesti muuttaneet vanhan käsityksen, jonka mukaan patjan tulisi olla kova tukeakseen kehoa hyvin. Asiantuntijat ovatkin nyt yhtä mieltä siitä, että patjan tulee mukautua vartalon muotoihin, eikä päinvastoin.  

  
 
 

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. 

  
  

Innova Medical Oy maahantuo innovatiivisia tuotteita terveydenhuollolle. Valikoimaamme kuuluvat SILVERLON-hopeasidokset haavanhoitoon, Suprathel-keinoiho palovammoihin ja RegenLab A-PRP -valmistusmenetelmä. Innova Medical Oy ei tee lääketieteellisiä väitteitä eikä kommentoi tutkimuksia. Tuotteet ovat Medical Device CEIIb/CEIII -luokkaa ja lääketeknillisiä tuotteita.

 

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut