Nivelet

Pyrimme lisäämään mielenkiintoisia linkkejä koko ajan sivuillemme, joten mikäli sinulla on vinkki mielenkiintoisesta nivelongelmia käsittelevästä sivusta lähetä se osoitteeseen toimisto@nivel.fi

RegJoint™ on kirurginen helpotus reumasta tai nivelrikosta kärsiville potilaille, joiden elämää kipu ja nivelvauriot rajoittavat. RegJoint on pehmeä, biohajoava niveltyyny käsien ja jalkojen piennivelille, joka hitaasti nivelrakoon hajotessaan korvautuu potilaan omalla sidekudoksella muodostaen toimivan valenivelen. RegJoint poistaa kivun, mahdollistaa nivelen liikkeen ja parantaa nivelen ulkonäköä. Hajotessaan RegJoint muuttuu vedeksi ja elimistölle tutuksi maitohapoksi, jotka poistuvat elimistöstä luonnollisen eliminaation kautta. RegJoint™ on toimiva ja turvallinen implantti - siitä on jo yli kymmenen vuoden kliiniset käyttökokemukset. Kysy hoitavalta lääkäriltäsi.

 
 

Fimea valvoo lääkkeitä, veri- ja kudostuotteita sekä kehittää lääkealaa.Viraston tehtäväkokonaisuuksiin kuuluvat lääkealan lupa- javalvontatehtävät, tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä lääketiedon tuottaminen ja välittäminen lääkehuollon ja lääkehoitojen vaikuttavuuden parantamiseksi. Fimea on osa eurooppalaista lääkevalvonnan viranomaisverkostoa ja suuntautuu aktiiviseen kansainväliseen yhteistyöhön.

 
 

Niveltalo.fi sisältää luotettavaa, asiantuntijoiden tuottamaa tietoa sekä itse- ja omahoitopalveluita, oirearviointia ja palveluohjausta. Siihen sisältyy myös hoitopolkuihin integroituja digitaalisia palveluita erikoissairaanhoidon potilaille.

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut