Hoitotuotteet

Pyrimme lisäämään mielenkiintoisia linkkejä koko ajan sivuillemme, joten mikäli sinulla on vinkki mielenkiintoisesta nivelongelmia käsittelevästä sivusta lähetä se osoitteeseen toimisto@nivel.fi

Jotta rustokudos voisi korjaantua ja elpyä, pitää tulehdusprosessi hillitä ja estää fibriinikudoksen syntyä nivelpinnoille ja nivelrakoon. Seralgin-valmisteen asetyyliboswelliinihappopitoisuus on 160 mg/ kapseli. Lisäksi siinä on 100.000 yksikköä serratiopeptidaasientsyymiä. ArthroQ-valmisteessa 100 mg tyyppi 2 kollageenia sekä 200 mg kondroitiinisulfaattia. Mukana myös C-vitamiinia ja mangaania. Molemmissa paketeissa on kahden kuukauden annos.

 
 

Fimea valvoo lääkkeitä, veri- ja kudostuotteita sekä kehittää lääkealaa.Viraston tehtäväkokonaisuuksiin kuuluvat lääkealan lupa- javalvontatehtävät, tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä lääketiedon tuottaminen ja välittäminen lääkehuollon ja lääkehoitojen vaikuttavuuden parantamiseksi. Fimea on osa eurooppalaista lääkevalvonnan viranomaisverkostoa ja suuntautuu aktiiviseen kansainväliseen yhteistyöhön. Sivuilta löytyy mm. kätevä iäkkäiden lääkityksen tietokanta.

 
 
 

IcePower kylmähoitotuotteet ovat suunniteltu käyttöön sekä kotona että ammatillisessa käytössä. IcePower tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima kylmähoitotuotteita perinteisistä kylmäpakkauksista kylmägeeleihin. IcePower tuoteperheeseen kuuluu myös erityisesti oireileville nivelille suunniteltu kylmävoide Arthro creme. IcePower kylmägeelin teho on kliinisesti tutkittu. Se on turvallinen lääkeaineeton vaihtoehto koko perheen kivun hoitoon!

 
 
 

Burana tunnetaan tehokkaana kipu- ja särkylääkkeenä. Se alentaa myös kuumetta ja poistaa tulehdusta. Kun lääkettä käytetään oikein, se tuo nopean ja pitkäkestoisen avun eri syistä johtuviin kipu- ja särkytiloihin.

 
 
 

Fennokauppa on monipuolinen terveystuotteiden verkkokauppa sekä postimyynti. Perustuotevalikoimassa on laitoksillekin toimitettavia tuoteryhmiä: haavanhoito-, hygienia-, inkontinenssi- sekä kuitukangastuotteet. Lisäksi saatavilla on tuotteita avuksi arjessa selviytymiseen, terveydentilan seurantaan ja ylläpitoon sekä kotihoitoon. Esimerkkinä verenpainemittarit, kävelykepit, erilaiset arjen pienapuvälineet ja tuet sekä toimintakyvyn ylläpitoon sopivat kuntoilutuotteet. 

 
 

RegenLabin PRP-injektio on luonnollinen ja turvallinen, tehokas nivelrikon hoitomuoto ilman kortisonia ja leikkauksia. Se perustuu potilaan omasta verestä saatavaan verihiutalerikkaaseen plasmaan. Kun PRP:tä injektoidaan hoidettavalle alueelle, se stimuloi solujen uusiutumisprosessia ja edistää täten paranemista. Hoitoja kutsutaan myös kasvutekijäsiirroiksi plasman sisältämien kasvutekijöiden takia. PRP-hoidosta on saatu positiivisia tutkimustuloksia nivelrikon hoidossa.

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut