Linkkejä

Täältä pääset tutustumaan aiheiden mukaan jaoteltuihin linkkeihimme. Pyrimme lisäämään mielenkiintoisia linkkejä koko ajan sivuillemme, joten mikäli sinulla on vinkki mielenkiintoisesta nivelongelmia käsittelevästä sivusta lähetä se osoitteeseen toimisto@nivel.fi.

Uusimmat linkit:

 
 

Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa. Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – Tarjoamme helppokäyttöisiä sekä hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen osaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista.

Q Medi Europe Oy on suomalainen terveyden- ja hyvinvointialan yhtiö, jonka ovat perustaneet alansa ammattilaiset. Q Medi kehittää, suunnittelee, valitsee sekä valmistuttaa ravintotehosteita mm. nivel- ja rustokudosongelmiin. Yhtiö myy myös terveydenhuollon koti- ja ammattilaiskäyttöön laitteita sekä järjestää koulutuksia ja kursseja liittyen terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Jotta rustokudos voisi korjaantua ja elpyä, pitää tulehdusprosessi hillitä ja estää fibriinikudoksen syntyä nivelpinnoille ja nivelrakoon. Seralgin-valmisteen asetyyliboswelliinihappopitoisuus on 160 mg/ kapseli. Lisäksi siinä on 100.000 yksikköä serratiopeptidaasientsyymiä. ArthroQ-valmisteessa 100 mg tyyppi 2 kollageenia sekä 200 mg kondroitiinisulfaattia. Mukana myös C-vitamiinia ja mangaania. Molemmissa paketeissa on kahden kuukauden annos.

RegJoint™ on kirurginen helpotus reumasta tai nivelrikosta kärsiville potilaille, joiden elämää kipu ja nivelvauriot rajoittavat. RegJoint on pehmeä, biohajoava niveltyyny käsien ja jalkojen piennivelille, joka hitaasti nivelrakoon hajotessaan korvautuu potilaan omalla sidekudoksella muodostaen toimivan valenivelen. RegJoint poistaa kivun, mahdollistaa nivelen liikkeen ja parantaa nivelen ulkonäköä. Hajotessaan RegJoint muuttuu vedeksi ja elimistölle tutuksi maitohapoksi, jotka poistuvat elimistöstä luonnollisen eliminaation kautta. RegJoint™ on toimiva ja turvallinen implantti - siitä on jo yli kymmenen vuoden kliiniset käyttökokemukset. Kysy hoitavalta lääkäriltäsi.

Scaffdex Oy on suomalainen Tampereella sijaitseva yritys, joka valmistaa biohajoavia RegJoint™-implantteja. Scaffdex on mukana useiden uusien kudosteknologisten hoitomuotojen kehitystyössä ja myös RegJoint on kehitetty yhteistyössä kokeneiden reumakirurgien ja Tampereen Yliopiston kanssa. Scaffdex myy RegJointia koko EU:n alueella ja EU:n ulkopuolella.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen opas kertoo mahdollisuuksistasi vaikuttaa hoitosi turvallisuuteen koko hoitojaksosi ajan. Lisätietoa oppaassa käsiteltävistä asioista löytyy THL:n sivuilta.

Terveyskirjaston Lääketietoa verkossa -artikkelissa kuvataan internetistä löytyviä suomalaisia luotettavan lääketiedon lähteitä. Tämä lääketiedon linkkikokoelma on koottu kansallisen lääkeinformaatioverkoston Lääketietoa lääkkeiden käyttäjille -työryhmän aloitteesta. Lisätietoa Lääkeinformaatioverkostosta löytyy Fimeasta.

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut