Slide

Kumppanit

Tekonivelsairaala Coxa

Tekonivelsairaala Coxa on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka tuottaa Pirkanmaan alueen tekonivelleikkaukset. Lisäksi se tarjoaa valtakunnallisesti tekonivelten vaativia uusintaleikkauspalveluja.

coxan logo

Fysioline Oy

Fysioline Oy on yksi Suomen johtavista kuntoutuksen, terveydenhoidon ja -ylläpidon laitteita ja tuotteita myyvistä tukkuliikkeistä, jonka palveluverkosto ulottuu Suomen lisäksi Skandinavian ja Baltian alueille. Fysioline valmistaa IcePower kylmähoitotuotteet omassa tehtaassaan Tampereella.

fysioline live well logo rgb

Kir-Fix

Kuka on nivelrikkoisen paras kaveri? Kotimainen Kir-Fix Oy! Meiltä saat ortopediset apuvälineet kivun lievitykseen ja asentohoitoon. Toimitamme myös tekonivelet ja leikkaussalitarvikkeet yli 30 vuoden kokemuksella. Vantaalla vuoden yrityksenäkin palkittu Kir-Fix ei jätä pulaan. Soita ja pyydä apua, kysy tuoteopastusta tai mielipidettä.

Tutustu verkkokauppaamme kir-fix.fi

 

kirfix www vn rgb (1)

Orion Pharma

Orion on suomalainen lääkeyhtiö – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Uskomme, että terveys ja hyvinvointi luovat pohjan hyvälle elämälle ja yhteiskunnalle. Panostamme jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksemme ydinterapia-alueita ovat syöpäsairaudet ja kipu. Teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja maailman johtavien tutkimuslaitosten ja lääkeyhtiöiden kanssa.

Orion Pharma Logo Slogan Blue RGB

Orton

Orton on Suomen suurin yksityinen tekonivelsairaala. Erityisosaamistamme on nivel- ja selkäongelmien tutkiminen, hoito ja kuntoutus sekä monipuolinen kivunhoito. Tarjoamme myös HUSin yliopistosairaalatasoisia hoitopalveluja yksityisesti.

ORTON logo RGB FI

Tempur

TEMPUR tunnetaan ergonomisista viskoelastisista painetta vähentävistä patjoista ja tyynyistä, jotka mahdollistavat ergonomisen nukkuma-asennon, rentoutumisen ja palauttavamman yöunen. Vain TEMPUR®-materiaalilla on NASA:n sertifikaatti vakuutena aitoudesta, alkuperäisyydestä ja tutkitusta terveyttä sekä elämänlaatua parantavasta laadusta. TEMPUR on tutkitusti paras selälle. Suomen Nivelyhdistys suosittelee Tempuria.

Suomen Nivelyhdistyksen jäsenenä saat normaalihintaiset tuotteet jäsenetuhintaan. Lisätietoa jäsenedut-sivulta. 

Tempur
Tempur logo