Slide

Kumppanit

Tekonivelsairaala Coxa

Tekonivelsairaala Coxa on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka tuottaa Pirkanmaan alueen tekonivelleikkaukset. Lisäksi se tarjoaa valtakunnallisesti tekonivelten vaativia uusintaleikkauspalveluja.

linkki ja kuva, Coxan logo

Fysioline Oy

Fysioline Oy on yksi Suomen johtavista kuntoutuksen, terveydenhoidon ja -ylläpidon laitteita ja tuotteita myyvistä tukkuliikkeistä, jonka palveluverkosto ulottuu Suomen lisäksi Skandinavian ja Baltian alueille. Fysioline valmistaa IcePower kylmähoitotuotteet omassa tehtaassaan Tampereella.

linkki ja kuva, Fysioline logo

Orion Pharma

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen.

linkki ja kuva, Orion Pharma logo

Q-Medi Europe Oy

Q Medi Europe Oy on suomalainen terveyden- ja hyvinvointialan yhtiö, jonka ovat perustaneet alansa ammattilaiset. Q Medi kehittää, suunnittelee, valitsee sekä valmistuttaa ravintotehosteita mm. nivel- ja rustokudosongelmiin. Yhtiö myy myös terveydenhuollon koti- ja ammattilaiskäyttöön laitteita sekä järjestää koulutuksia ja kursseja liittyen terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

linkki ja kuva, Q-Medin logo

Tempur

Kehoon kohdistuvaa painerasitusta helpottavat TEMPUR Patjat ja Tyynyt merkitsevät todellista läpimurtoa alalla. Nämä keksinnöt ovat täydellisesti muuttaneet vanhan käsityksen, jonka mukaan patjan tulisi olla kova tukeakseen kehoa hyvin. Asiantuntijat ovatkin nyt yhtä mieltä siitä, että patjan tulee mukautua vartalon muotoihin, eikä päinvastoin.

linkki ja kuva, Tempur Logo musta