Slide

Kumppanit

Tekonivelsairaala Coxa

Tekonivelsairaala Coxa on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka tuottaa Pirkanmaan alueen tekonivelleikkaukset. Lisäksi se tarjoaa valtakunnallisesti tekonivelten vaativia uusintaleikkauspalveluja.

linkki ja kuva, Coxan logo

Fysioline Oy

Fysioline Oy on yksi Suomen johtavista kuntoutuksen, terveydenhoidon ja -ylläpidon laitteita ja tuotteita myyvistä tukkuliikkeistä, jonka palveluverkosto ulottuu Suomen lisäksi Skandinavian ja Baltian alueille. Fysioline valmistaa IcePower kylmähoitotuotteet omassa tehtaassaan Tampereella.

linkki ja kuva, Fysioline logo

Orion Pharma

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen.

linkki ja kuva, Orion Pharma logo

Tempur

TEMPUR tunnetaan ergonomisista viskoelastisista painetta vähentävistä patjoista ja tyynyistä, jotka mahdollistavat rentoutumisen, palautumisen sekä helpotusta kiputiloihin. Vain TEMPUR®-materiaalilla on NASA:n sertifikaatti vakuutena aitoudesta, alkuperäisyydestä ja tutkitusta terveyttä sekä elämänlaatua parantavasta laadusta. TEMPUR on tutkitusti paras selälle. Nivelyhdistys suosittelee Tempuria.

Suomen nivelyhdistyksen jäsenenä saat normaalihintaiset tuotteet jäsenetuhintaan. Lisätietoa jäsenedut-sivulta. 

 

linkki ja kuva, Tempur Logo musta