Slide

Hae tuettua vertaislomaa

Julkaistu 15.05.2023 Uutinen Uutiset

Tuetulla lomalla voit tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea ja voimavaroja arjen tueksi.

Vertaisloma aikuisille on tarkoitettu henkilöille, joita yhdistää saman sairauden, vamman tai elämäntilanteen tuomat haasteet. Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti tai oman avustavan henkilön kanssa. Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti.

Omavastuuosuus on 25 €/vrk. Lomalla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen) ja majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa.

Lomatuen hakeminen ei edellytä Suomen Nivelyhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakijan tulee kuulua loman kohderyhmään. Ensi kertaa lomaa hakevat ovat etusijalla lomia myönnettäessä. Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Lomalle osallistuu 20 aikuista, perhelomilla 10 lapsiperhettä. Useimmilla lomilla on mukana vapaaehtoinen lomaohjaaja.

Loma-aika Kohde Haku päättyy
21.– 26.8.2023 Lehmirannan lomakeskus, Salo 21.5.2023
24.–29.9.2023 Rokua Health & Spa 24.6.2023
6.–11.11.2023 Lohja Spa & Resort 6.8.2023

Löydät lomahakemuksen tältä sivulta.

Lue lisätietoa

Vertaisuudesta voimavaroja arkeen!

Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry on myöntänyt Suomen Nivelyhdistykselle nämä lomat.

MTLH logo ilman taustaa

Ilmakuva Lohja Spasta: MTLH