Slide

Esko Kaartinen kunniapuheenjohtajaksi

Julkaistu 17.11.2023 Uutiset

Suomen Nivelyhdistyksen yksi pitkäaikaisimmista kantavista voimista, ortopedi Esko Kaartinen valittiin kunniapuheenjohtajaksi syyskokouksessa 16.11.2023.

Esko Kaartisen ansiolista on pitkä ja vaikuttava. Hän toimi yhdistyksemme puheenjohtajana vuosina 2008–2017. Niveltieto-lehden Lääkäri vastaa -palstan asiantuntijana hän on vastannut lukijoiden esittämiin kysymyksiin vuodesta 2006 alkaen. Yhdistyksemme asiantuntijaortopedinä ja luennoitsijana hän aloitti vuonna 2005.

Lääkäri vastaa -miniwebinaarin asiantuntijana Kaartinen aloitti vuonna 2021. Miniwebinaari on uusi, verkossa tapahtuva toiminta, jossa osallistujat saavat esittää kysymyksiä ortopedille ja Kaartinen vastaa niihin suorassa lähetyksessä. Tilaisuus on erittäin suosittu, ja toisinaan on jouduttu järjestämään uusi tilaisuus, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Siihen on kutsuttu ensisijaisesti jonoon jääneet.

Empaattinen ortopedi

Eskosta on sanottu: hän on äärimmäisen ystävällinen, empaattinen, kuunteleva ja ihmiseen keskittyvä. Hän haluaa kannustaa ja rohkaista sekä tukea nivelrikkoisia parhaansa mukaan.

Esko Kaartinen on vuosikymmenten ajan viestinyt erityisesti liikunnan merkityksestä nivelrikon ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Hän kannustaa esityksissään ja vastauksissaan kaikkia liikkumaan säännöllisesti ja toivoo, että jokainen yksilö ymmärtäisi itsehoidon, erityisesti liikunnan, merkityksen oman nivelterveytensä ylläpidossa.

Lämpimät onnittelut Eskolle!

Esko Kaartinen.
Kunniapuheenjohtaja Esko Kaartinen saa hallituksen puheenjohtaja Sisko Sepältä onnitteluhalauksen.