Sairaalat

Helsinki Hospital on suomalaisomisteinen vaativaan kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala, jossa näyttöönperustuva erikoissairaanhoito, nopea hoitoketju ja maailman huipputason kirurgia yhdistyvät potilaskeskeiseen suunnitteluun ja inhimilliseen, lämpimään hoitokokemukseen.

Lääkärimme ovat kokeneita erikoisosaajia ja hoitavat neurokirurgian, korjaavan plastiikkakirurgian, suu-, kasvo- ja leukakirurgian, vatsaelinkirurgian, syöpäkirurgian ja kilpirauhaskirurgian palveluita tarvitsevia potilaita. Sairaalassamme toimii myös haavakeskus sekä moniammalillinen tiimi joka ottaa kokonaisvastuun kipu- ja kuntoutusta vaativista potilasta.

 
 

Orton on suomalainen ortopedian, tekonivel-
kirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen asiantuntija, joka tuottaa alansa palveluja koko maan kattavasti. Haittaako sinun arkeasi jokin tuki- ja liikuntaelinten, liikkumisen, kivun tai toimintakyvyn ongelma? Orton tarjoaa täydellisen hoitoketjun aina lääkärin diagnoosista mahdolliseen kirurgiseen toimenpiteeseen ja kuntoutukseen.
Helsingissä jo yli 70 vuoden ajan suomalaisten hyvinvoinnista  huolehtinut Orton hoitaa sinutkin takaisin kuntoon!

 
 

Tekonivelsairaala Coxa on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka tuottaa Pirkanmaan alueen tekonivelleikkaukset. Lisäksi se tarjoaa valtakunnallisesti tekonivelten vaativia uusintaleikkauspalveluja.

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.