Uutiset

2017, 10.07.2017 | SNY

Hankevastaavan paikka auki

Haemme 1.9.2017 alkavaan kokopäiväiseen määräaikaiseen työhön hankevastaavaa, jonka tehtävänä on vastata hankekokonaisuudesta toimintaa johtaen ja kehittäen hankesuunnitelman mukaisesti. Työhön kuuluu mm. valtakunnallinen yhteistyö työterveystoimijoiden kanssa, työterveysasiakkaille menevien nivelterveyspakettien hankinta ja koordinointi sekä virtuaalisen vertaistukijärjestelmän kilpailuttaminen, hankinta ja käyttöönotto. Myös hankkeen taloudesta ja raportoinnista vastaaminen kuuluu tehtäviin.

Toivomme hankevastaavalta aikaisempaa kokonaisvaltaista projektityökokemusta ja vahvaa kehitysotetta. Nivelsairauksien omakohtainen tuntemus on eduksi, samoin kuin sosiaali- ja terveysalan tuntemus muutenkin. Työ on kokonaan etätyötä, joten itsenäinen työote ja vastuullisuus ovat ehdottomia edellytyksiä. Kokemus etätyöstä on etu. Hankkeen edistyminen edellyttää myös yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Hankevastaavalla on tukenaan hankkeen johtoryhmä ja Suomen Nivelyhdistyksen muu organisaatio.

Jos tunnet työn nivelsairaiden hyväksi omaksesi ja täytät hankevastaavan kriteerit, täytä sähköinen hakemus 4.8.2017 mennessä osoitteessa: www.nivel.fi/hakemus

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.